Život je džungle. Člověk se pořád za něčím honí.

Soulfly

5. dubna 2007 v 19:04 |  Metal
Soulfly je brazilská heavy metalová kapela, kterou po svém odchodu ze Sepultury založil Max Cavalera. Kapela zatím vydala pět alb, Soulfly, Primitive, 3, Prophecy, a Dark Ages.

Členové

Současní členové

  • Max Cavalera (kytara a zpěv)
  • Marc Rizzo (kytara)
  • Bobby Burns (baskytara)
  • Joe Nunez (bicí)

Bývalí členové

  • Jackson Bandeira (kytara - Soulfly)
  • Mikey Doling (kytara - [Primitive a 3)
  • Dave Ellefson (baskytara - Prophecy a Dark Ages)
  • Logan Mader (kytara - turné k prvnímu albu)
  • Roy Mayorga (bicí - Soulfly a 3)
  • Marcello D. Rapp (baskytara - Soulfly, Primitive, 3)

Diskografie

Alba

  • Soulfly (1998)
  • Primitive (2000)
  • 3 (2002)
  • Prophecy (2004)
  • Dark Ages (2005)

DVD

  • The Song Remains Insane (2005)

EP

  • Tribe (1999)

Externí odkazy

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Breta Breta | 2. května 2007 v 20:52 | Reagovat

Kua, velka parada...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama